Vidste du, at du ved at køre dine seminarer, udenfor de vante rammer, sikrer større inspiration, større udvikling og langt stærkere forankring og læring.

seminar i ørkenenVi anbefaler at seminarer og workshops kombineres med eventuelle virksomheds- og brancherelevante indlæg og besøg – og derudover veksler imellem læring, brainstorming, udvikling og oplevelser. Således knytter læring og teori sig med “hooks” af oplevelser, og sætter sig dermed langt bedre fast.

Lange dage behøves ikke være trættende og ineffektive – men det ville det hvis det var ensartet og ensidig undervisning. Vi kører lange dage, med vekselvirkningen af traditionelt seminarindhold, gruppearbejde og oplevelser – og vi gør det i inspirerende rammer.

Vores konsulenter har arrangeret og gennemført seminarer siden starten af 0’erne – og har hele det bagkatalog af viden, modeller og erfaringer, som vi i dag kan kombinere med rammer som de helt sikkert ikke er vant til. Alt dette følges selvfølgelig op, at shadow coaching og opfølgende workshops “hjemme på arbejdspladsen” efter endt seminar. Vi er bl.a. fuldt certificeret i DiSC – både for ledere, teams og sælgere – og inddrager det gerne som en del af udviklingen.

Som officiel business partner med et af UAEs stærkeste brands og dygtigste eventbureauer, sikrer vi at både rammer, pris og indhold er i top.

Alt skræddersyes til netop dit team, og der er frit valg på alle hylderne, når der skal sammensættes, indenfor fx: Workshops/seminardage i ørkenen, i bjergene, på en ø, på en båd eller i store og lyse konferencelokaler. Vi anbefaler selvfølgelig et mix af dette. Læs mere om vores ørkenseminarer her.

Vi kan både arrangere enkeltdage med godt indhold – men vi anbefaler at et seminar strækker sig over 3-5 dage, hvoraf 1-2 dage er “afslapning” og restitution. Du er selvfølgelig også velkommen til at forlænge seminaret med en ferie, når du nu allerede er i et af de skønneste steder at feriere.

Så hvad koster et forløb? – Ja det kommer helt an på indholdet, samt hvor meget vi skal levere. Men en “fuld” pakke for min. 10 personer, hvor vi står for hele pakken, inklusiv konsulent/instruktører, en dag med undervisning/udvikling i ørkenen, så vil et 5 dages seminar, inklusiv 2 “fridage” koste kr. 2.640,-/dag pr. person – inklusiv fly, hotel og bespisning.
(Prisen ift. hotel og fly er vejledende, og er afhængig af tidspunkt og antal personer)

Ørkenseminarer fra GROWU.AE

Læs mere om GROWU, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed og organisation – både i Danmark og i Dubai.

Disruptional, Strategic & Organizational Growth